Wednesday, 8 January 2014

Pengalaman istimewa hamil dan berpantang dengan Shaklee

Pertama kali saya mencuba Shaklee adalah setelah melahirkan anak sulung pada tahun 2012. Selaku ibu baru, banyak yang saya kena belajar jadi badan agak letih sekaligus menjejaskan produksi susu badan. Hati ibu mana yang tak sedih kan. After google2, jumpa info mengenai set menyusukan Shaklee. Saya fikir, apa salahnya saya mencuba. After around a week bercinta dengan set menyusukan Shaklee (Set 3M), produksi susu saya meningkat!! Best..best..Berbaloi sungguh rasanya. Sehinggalah mengandungkan anak ke 2, saya masih dengan Shaklee, berpantang pun dengan Shaklee. Paling best, anak kedua tiada JAUNDIS!!! Bertambah2 sayang dengan Shaklee. Kedua-dua kelahiran bayi saya melalui kaedah c-sec. Luka luaran saya sembuh+kering sepenuhnya hanya dalam 2 minggu. Alhamdulillah. Kelahiran kedua pun sama juga, bahkan lebih cepat! Ramai yang menegur saya bergerak terlalu aktif.  Saya tak boleh pura2 berjalan perlahan kerana saya benar2 rasa segar sungguhpun ada juga yang berbunyi, luka luar memanglah kering, luka yang dalam tuuuuuu. Cuma satu je yang saya pegang, know your body kemudian berpada-padalah. That’s all. Lagi best bila peluang untuk menjalankan perniagaan sendiri dengan Shaklee. Modal RM 65 je. A lifetime. Kebetulan saya memang kaki FB. So why not jana income kan? Sambil2 saya mendapat manfaat Shaklee, saya boleh share dengan orang lain juga. Ibu2 diluar sana yang rasa2 nak join, jomlah. Saya memang in love dengan Shaklee  Tak kurang ramai juga yang cuba mematahkan semangat ni but kena kuatkan semangat. So till then my experience with Shaklee. Muaxxxx <3 Saya boleh dihubungi melalui: CALL/SMS/WHATSAPP: 019-911 0876 Email : ajlaahashim@gmail.com FB :https://www.facebook.com/ajlaa.hashim FanPage :https://www.facebook.com/Milkyummy

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © Milkyummy 2013 | All rights reserved | Blog Design by Krafty Palette.