Thursday, 9 August 2012

Serangan jantung, pembunuh senyap rakyat Malaysia!

Assalamualaikum semua! :) 

Fuh! Tahniah kepada semua kerana hari ni genap hari ke-20 kita berpuasa. (mesti ramai yang da countdown raya kan? meriah lagu2 raya kat office uolls)So far, puasa I belum bocor lagi :)) Harapnya tak perlulah. kikiki.  Anyway, semalam I heard a bad news of the father of a friend of mine admitted to hospital due to heart attack. Sebelum tu dah buat stenting (to keep the arteries open). Yang lebih membahayakan adalah, since the father has diabetes so the heart attack tu macam tak rasa sakit sangat. Kinda numb lah kot. Allahurabb. Silent killer tu. If you are reading this, sama-sama doakan kesihatan father of my friend tu. Amin. 

Okay, cerita mengenai jantung, ia merupakan punca UTAMA kematian di Malaysia (negara lain pun sama!). Lazimnya, penyakit ini tidak memberi sebarang tanda. Serangan jantung atau strok yang pertama mungkin juga merupakan peluang terakhir anda!

Nauzubillah (ihsan google)


Jadi, Program Shaklee Love Your Heart dicipta khas untuk membekalkan nutrien yang penting  dalam mengekalkan jantung yang kuat dan sihat. 

Kebaikan produk:
  • membantu mengurangkan risiko penyakit jantung dan strok.
  • membantu mengekalkan tahap kolesterol yang sihat.
  • membantu mengekalkan tekanan darah yang normal.
Kandungan set:
  • Garlic
  • Omega Guard
  • Vitamin E-Complex
  • Lechitin
  • Energizing Soy Protein
Sesungguhnya, pemilik kesembuhan itu adalah ALLAH s.w.t dan kita dikehendaki berusaha. The rest is all HIS :) Wallahua'lam. 

* This product is not intended to diagnose, treat, cure or prevent any diseases.

Saya boleh dihubungi melalui:

CALL/SMS: 019-911 0876

Email         : ajlaahashim@gmail.com



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © Milkyummy 2013 | All rights reserved | Blog Design by Krafty Palette.